2467051058 6988038202, 6945882171 Κορησός, Καστοριάς tasostzamia@yahoo.com
 
 
  TZAMIA ΤΑSOS
Τζάμια - Κρύσταλλα - Καθρέπτες & Σιδηροκατασκευές Καστοριά
 
     
  Η επιχείρησή μας “TZAMIA ΤΑSOS” η οποία βρίσκεται στην Καστοριά, είναι κοντά σας από το 2009 και δραστηριοποιείται με τζάμια, κρύσταλλα και καθρέπτες, καθώς και με σιδηροκατασκευές, προσφέροντας σύγχρονες και ποιοτικές κατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι να προσφέρει ποιοτικές κατασκευές και άρτια εξυπηρέτηση, ενώ δεν σταματά να εξελίσσεται διαρκώς προκειμένου να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
 
     
 
 
 
   
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
 
  μπορούμε να αναλάβουμε από μια απλή αλλαγή τζαμιού, γυάλινα χωρίσματα, μπαλκόνια, σκάλες, καμπίνες μπάνιου, γυάλινες διακοσμήσεις έως και την δημιουργία της πιο συνθέτης και πολύπλοκης κατασκευής.

Παράλληλα, με τέχνη και μεράκι, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή επιθυμείτε για τον χώρο σας. Από μεταλλικά κάγκελα, σκάλες έως και μεταλλικά στέγαστρα, είμαστε εδώ και πάντα έτοιμοι να δημιουργήσουμε κατασκευές που θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες σας.
 
     
 
 
 
 
  Εξυπηρετούμε άμεσα την Καστοριά και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.  
  ΤΗΛ: 2467051058
6988038202 ή 6945882171
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΤΟ ΕΜΠΕΙΡΟ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ
είναι στην διάθεσή σας και  πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να μελετήσει το χώρο σας και να σας προτείνει τις πιο σύγχρονες και λειτουργικές λύσεις για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
 
 

 


 

 
     
 
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Όλες οι κατασκευές μας ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητα υλικών, τον κομψό σχεδιασμό, την υψηλή λειτουργικότητα αλλά και για την προσοχή τους ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.
 
     
     
 
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Είτε επιθυμείτε κάποια κατασκευή με τζάμια, κρύσταλλα και καθρέπτες είτε κάποια σιδηροκατασκευή, είμαστε εδώ για να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο σας και να δημιουργήσουμε ένα χώρο που αντικατοπτρίζει το στιλ, την κομψότητα και τη λειτουργικότητα.
 
     
     
 
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Στόχος μας είναι αφενός η δημιουργία κομψών και λειτουργικών κατασκευών και αφετέρου η ολοκλήρωση κατασκευών που θα ξεπερνούν τις προσδοκίες κάθε πελάτη.
 
     
 
 
 
     
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Καστοριά και σε όλη τη Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
ΤΗΛ: 2467051058
ΚΙΝ: 6988038202 ή 6945882171