2467051058 6988038202, 6945882171 Κορησός, Καστοριάς tasostzamia@yahoo.com
 
  ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Τζάμια Tasos | Καστοριά
 
     
  Με τεχνη και μεράκι, η επιχείρηση μας “TZAMIA ΤΑSOS” η οποία βρίσκεται στην Καστοριά, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε κατασκευή σιδήρου επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο στην Καστοριά και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
Δημιουργούμε μοναδικές σιδηροκατασκευές που αντικατοπτρίζουν την αισθητική, την ανθεκτικότητα και τη δημιουργικότητα. Με χρόνια εμπειρίας στον χώρο, μπορούμε να υλοποιήσουμε ακόμα και την πιο δύσκολη σιδηροκατασκευή, προσφέροντας έργα που υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών μας.
 
     
 
 
 
 
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
  Κάγκελα 
  Μεταλλικές Σκάλες
  Μεταλλικές Πέργκολες
  Μεταλλικά Κιόσκια
  Μεταλλικές Πόρτες
  Μεταλλικά Στέγαστρα
  Σιδερένια Πλαίσια
  Ειδικές Κατασκευές
 
     
  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και παντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να μελετήσει τον χώρο σας και να σας προτείνει τις ιδανικές σιδηροκατασκευές για τον χώρο σας.  
     
   
 
 
 
 
     
 
 
     
     
 
ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ 
ΕΠΙΛΟΓΕΣ


Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πλήθος σχεδίων και χρωμάτων ανάλογα με την δική σας ανάγκη και σύμφωνα πάντα με την αισθητική του χώρου σας.

Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό σιδηροκατασκευών όλα αυτά τα χρόνια, η επιχείρησή μας, αποτελεί την ιδανική λύση για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
     
 
 
 
 
  Εξυπηρετούμε άμεσα την Καστοριά και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.  
  ΤΗΛ: 2467051058
6988038202 ή 6945882171
 
 
 
 
 
     
  ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΜΟΝΑΔΙΚΗ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ
 
     
     
  Κάθε σιδηροκατασκευή μας δημιουργείται με έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια και χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά. Έτσι, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε σιδηροκατασκευές που ξεχωρίζουν για την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα, την αντοχή τους καθώς και για την κομψή αισθητική τους.  
     
     
  Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα στους πελάτες μας και να αναπτύσσουμε λύσεις που να καλύπτουν απόλυτα την κάθε τους ανάγκη.  
     
 
 
 
     
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Καστοριά και σε όλη τη Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
2467051058
ΚΙΝ: 6988038202 ή 6945882171