2467051058 6988038202, 6945882171 Κορησός, Καστοριάς tasostzamia@yahoo.com
 
  ΤΖΑΜΙΑ - ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ
Τζάμια Tasos | Καστοριά
 
     
  H επιχείρηση μας “TZAMIA ΤΑSOS” η οποία βρίσκεται στην Καστοριά, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο, μπορεί να υλοποιήσει ακόμα και την πιο σύνθετη και πολύπλοκη κατασκευή με τζάμια, κρύσταλλα και καθρέπτες που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο χώρο σας.

Με φαντασία και πολύ μεράκι, δημιουργούμε και σας προσφέρουμε ποιοτικές κατασκευές που στόχο έχουν να μετατρέψουν τον χώρο σας σε κομψό, άνετο και λειτουργικό.
 
Από μια απλή αλλαγή τζαμιού έως και την πιο δύσκολη κατασκευή, είμαστε εδώ και πάντα έτοιμοι να την φέρουμε σε πέρας, δίνοντας έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.
 
     
 
 
 
 
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
  Καμπίνες Μπάνιου
  Γυάλινα Κάγκελα
  Γυάλινες Σκάλες
  Γυάλινα Διαχωριστικά Μπαλκονιών
  Γυάλινα Χωρίσματα
  Γυάλινα Στέγαστρα
  Βιτρίνες Καταστημάτων
  Γυάλινες πόρτες (απλές, συρόμενες & πτυσσόμενες)
  Ειδικές Κατασκευές
 
     
  Επιλέξτε από την τεράστια γκάμα προϊόντων, αυτά που επιθυμείτε και εμείς θα αναλάβουμε να τα προσαρμόσουμε στα μέτρα και τις ανάγκες τόσο τις δικές σας όσο και του χώρου σας.  
     
   
 
 
 
 
     
 
 
     
     
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ
ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ


Είτε ανακαινίζετε το χώρο σας είτε τώρα τον δημιουργείται και επιθυμείτε κάποια κατασκευή από τζάμια, κρύσταλλα και καθρέπτες, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα έτοιμο να επισκεφτεί τον χώρο σας για να τον μελετήσει, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις.
 
     
 
 
 
 
  Εξυπηρετούμε άμεσα την Καστοριά και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.  
  ΤΗΛ: 2467051058
6988038202 ή 6945882171
 
 
 
 
 
     
  ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ &
ΚΟΜΨΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
 
     
     
  Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις στο χώρο καθώς και τα νέα προϊόντα, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε σύγχρονες και λειτουργικές λύσεις που θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας και θα είναι ιδανικές για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.  
     
     
  Στόχοι μας είναι αφενός η δημιουργία ποιοτικών κατασκευών και η άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη.  
     
 
 
 
 
     
  ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ:
 
 
  Εξατομικευμένες κατασκευές, προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας
   Άρτιες κατασκευές, με έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια
  Τηρούμε πιστά το χρονοδιάγραμμα που έχουμε ορίσει από κοινού εξ αρχής, χωρίς όμως να επηρεάζεται η άριστη ποιότητα του τελικού αποτελέσματος
  Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι υψηλής ποιότητας
  Διαρκή υποστήριξη κατά την διάρκεια της κατασκευής αλλά και μετά την ολοκλήρωσή της
 
     
   
 
 
 
     
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Καστοριά και σε όλη τη Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
2467051058
ΚΙΝ: 6988038202 ή 6945882171